Koçero Bir Gün Daha Tutuklu

Evrim Kamalı
KIBRIS MANŞET ÖZEL HABER

Lefkoşa’da 23 Nisan 2015 tarihinde tasarrufundaki uyuşturucu maddeler ile yakalanan ve Cuma günü çıkarıldığı mahkemede aleyhinde 3 gün tutukluluk emri alınan zanlı İbrahim Özyüksel (Koçero) bugün başlatılan soruşturmanın tamamlanmaması üzerine ek tutukluluk talebi ile yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme müdürlüğünde görevli polis çavuşu Metin Düzener olayla ilgili bulguları aktardı. Düzener, Lefkoşa’da 23 Nisan 2015 tarihinde saat 19.00 raddelerinde Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi park yerinde Koçero lakaplı zanlının uyuşturucu sattığına dair ihbar aldıklarını söyledi. Polis olay yerine giden polis ekibinin zanlıyı tespit edip tasarrufunda 25 adet uyuşturucu madde içerikli hap ve içerisinde eroin olduğundan şüphelenilen 1 adet elle sarılmış sigara bulunduğunu söyledi. Zanlının konu uyuşturucu hapları Nisan ayı içerisinde 50 adet ve eroini ise yarım gram aldığı yönünde beyanda bulunduğunu belirten Ramiz mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini, salimen yürütüle bilmesi için 1 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Meltem Dündar zanlının soruşturmanın henüz tamamlanmadığının polis şahadetinden anlaşıldığını bu nedenle soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için 1 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.