Hasan Çakmak Paris’te kitaplarını imzaladı
Gazeteci-yazar Hasan Çakmak “Scambi Letterari”nin davetlisi olarak gittiği Paris’te kitaplarını imzaladı.

Fransa’nın başkenti Paris öncesinde başta Londra, Abu Dhabi, Brüksel, Madrid, İstanbul ve Ankara olmak üzere dünyanın birçok yerinden aldığı davetlerle imza 
günlerine katılan Hasan Çakmak, yazdığı kitapları ve Kıbrıs kültürünü anlatmaya devam ediyor.

Hasan Çakmak, Paris’te düzenlenen imza günü sonrasında tarihi Bibliotheque de Paris kütüphanesinde genç yazarlar, kitapseverlerle buluştu.
Genç yazarların kütüphane bahçesine kurulan samimi ortamda tek tek sorularını yanıtlayan Hasan Çakmak kitaplarını nasıl yazdığını anlattı.


DÜNYA KİTAPLIĞINA KAYIT

Paris’in en prestijli bölgesi olarak kabul edilen “Champs Elysees”de bulunan”Public Bookstore” kütüphane ve kitap satış merkezinde bir gün boyunca Hasan Çakmak’ın 
“Two Brave Hearts” isimli kitabının tanıtımı yapıldı.Ardından kütüphanenin dünya kitaplığı bölümüne Hasan Çakmak’ın kitabının kaydı yapıldı. 
Hasan Çakmak, “Champs Elysees”de bulunan “Public Bookstore” kütüphanesine kaydı yapılan ve kitapları sergilenen ilk Kıbrıslı Türk yazar oldu.

Hasan Çakmak ocak ayında İstanbul’da, şubatta Eskişehir’de marta Antalya’da, nisanda da Paris’te düzenlenen imza günlerine katıldı.2014 yılında aldığı ödül ve plaketlere, 2015 yılında Eskişehir Belediyesi’den aldığı “Juri Özel Ödülü” ve İstanbul Magazin Gazetecileri’nden aldığı “En Başarılı Yazar” ödüllerini ekledi.
Hasan Çakmak, Paris’te birçok kütür sanat organizasyonuna da katıldı.