Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Menteş Gündüz ile Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy bugün Güzelyurt’taki Açık Pazarı gezdi; vatandaşlarla sohbet etti, sorunları dinledi.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’nın açıklamasına göre, Başbakan Yardımcısı Gündüz, her Cumartesi Güzelyurt’taki açık pazarı ziyaret ettiğine işaret etti.

Pazarlarda halkla iç içe olup sorunları dinleme fırsatı yakaladıklarına işaret eden Gündüz, bu alışkanlığını ülkenin her bölgesinde sürdüreceğini vurguladı. 

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy da, düzenli olarak tüm bölgelerde halkın sosyal yaşam alanlarını ziyaret ettiğini kaydederek, Güzelyurt ziyaretinin esas amacının Güzelyurt halkının sorunlarını yerinde görüp incelemek olduğunu ifade etti.

Güzelyurt’un yatırıma ihtiyacı olduğunu belirten Taçoy, bazı projeleri Güzelyurt’a çekmek için bir çalışma başlatılması gerektiğini söyledi.

Taşpınar ve Lefke yollarıyla ilgili vatandaşların tepki ve düşüncelerini de dinleyen Taçoy, sorunlara çözüm bulmak ve var olan aksaklıkların giderilmesi için çalışacaklarını vurguladı.