Gönyeli Çamberi'nde fuhuş pazarlığı!

İsminin açıklanmasını istemeyen Kıbrıs Manşet okuyucusu taksici okurumuz, 22 yıldır taksicilik yaptığını belirterek, son günlerde özellikle de Gönyeli Çamberi’nde Opel Plaza ve Girne – Lefkoşa yolu kavşağında Afrikalı öğrencilerin araçlara otostop çekerek fuhuş pazarlığı yaptıklarını belirtti.

 

Taksicilik mesleğinden dolayı sürekli olarak Girne Ercan havalimanı güzergahını kullandığını belirten taksici okurumuz, Girne-Dağyolu’nun bozuk olmasından dolayı artık o yolu kullanmadığını ve Girne-Gönyeli Çemberi istikametinden gelerek havalimanına yolcu götürdüğü sırada Afrikalı öğrenci kızların hemen hemen her gece Gönyeli çemberini fuhuş yapmak için mesken tuttuğunu belirtti.

 

Hemen hemen her gece o yolu kullandığını belirten taksici okurumuz, dün akşam saat 03:00 sularında yine Girne’den havalimanına yolcu almaya gittiği sırada Gönyeli Çemberi’ne yakın bir mesafede yol kenarında otostop çeken ve üzerilerinde çarşaf sarılı 2 Afrikalı kız gördüğünü ve insanlık namına yardımcı olmak amaçlı gidecekleri yere bırakmak üzere durup almak istediğini ancak Afrikalı kızların aracın yanına koşarak gelerek camı açmasını istediklerini belirtti.

Camı açmasının ardından Afrikalı kızlardan birisinin üzerindeki çarşafı çıkararak yarı çıplak halde İngilizce konuşarak 2 kişi 300 TL. seks dediğini ve bunun üzerine taksici okurumuz da camı kapatarak yoluna devam ettiğini söyledi.

 

 Yoluna devam ettiği sırada yine Gönyeli Çemberi üzerinde bulunan Opel Plaza’nın önünde aynı şekilde üzerilerinde çarşaf sarılı 2 Afrikalı kızın daha olduğunu söyledi.

 

Bu olayın bir an önce önüne geçilmesi gerektiğini belirten taksici, polis bir an önce önlem almazsa KKTC’de Afrikalı kadınlar arasında fuhuş ve cinsel hastalıklar çoğalacak ve önüne geçilmez bir hal alacak, bir an önce polis ekipleri bu konuda önlem almalıdır şeklinde konuştu.