Girne Liman Otel'in Açık Hava Yatakları Hizmette

Kıbrıs Manşet Özel Haber


Kıbrıs Manşetin busabah gündeme taşıdığı Kumsal parkta konaklama yapan kişilerle ilgili haberimiz üzerine , vatandaşlardan olaya çığ gibi tepkiler yağıp yetkilileri göreve davet ederken bu sefer gündeme Girne Limanı geldi.

SADECE LEFKOŞA KUMSAL PARK DEĞİL 

Lefkoşa Kumsal Park'ta uyuyarak sabahlayan kişilerin fotoğraflarıyla haberini gören bir vatandaşımız busabah saat 07:00'da Tarihi Girne Limanında çekmiş olduğu fotoğraflarla görüntülediği kişileri haber yapmamızı talep etti. Kıbrıs Manşete gönderilen resimlerde,  Girne Limanı içerisinde 03 Ağustos 2015 Pazartesi sabah saat 07:00'da tesbit edilebilen sadece 4 farklı noktada 5 farklı kişinin gecelediği olmuştur. Peki daha geri yerlerde konaklayan acaba daha kaç kişi var ve bunların ikametgahları neresi gözüküyor ?





TURİZM BAŞKENTİ BÖYLE Mİ OLMALI

Uzun bir süredir mendireğin yıkılmak üzere olduğu ve "donla" denize girildiği için gündemde olan Tarihi Turistik Girne Limanında bu tür manzaralar hiç de hoş kaçmıyor. Duyarlı vatandaşların Kıbrıs Manşete gönderdiği resimlere ve bilgilere göre Limana turistlerin girmesi artık tehlikeli boyutlara ulaşmış ve Girne Limanı için acilen tedbir alınmasını , gerek Girne Polisinin gerekse Girne Belediyesi zabıtalarının Liman içerisinde 24 saat devriye yapmalarını ve bu gibi olaylara kjarşı önlem almalarını talep ettiler.