İstihbarat servisimize ulaşan haberler ışığında belediyede ki usulsüzlükler çok yüksek oranda olduğu gözlemlenmekte.

Girne Belediyesi’nin düzenlediği festival organizasyonlarında da pis kokular gelmekte. Festival organizasyonlarını düzenleyen kişilerin belediye çalışanları olduğu ve organizasyonları kendi şahsı şirketleri üzerinden gerçekleştirdikleri iddia edilmektedir. Başka bir değişle belediyenin organizasyonlar için ayırmış olduğu bütçe yine belediye personeli şirket sahibi kişilerin cebine girmekte.

Bir diğer önemli iddia ise mesaiye kalan personel için dışarıdan çağrılan yemekler sadece Belediye Müdür Vekili’nin sahibi olduğu restoran’dan çağrılmakta olduğudur.

Değerli okuyucular bir resmi kurumda kişisel çıkar elde etmek görev ve yetkileri kötüye kullanmak büyük suçtur. Dünkü belgeli haberimiz ile yetkilileri göreve davet ediyoruz. Bu günkü iddialar ışığında da gerekli araştırma ve gereği halinde soruşturma başlatılmasını talep ediyoruz.

Hangi siyasi partiden olursa olsun, bu ve buna benzer olayların kahramanlarının ayrım gözetmeden 29 Haziran günü halk mahkemesinde yargılanmalarını vatandaşlar adına diliyoruz…