Lefkoşa Girne Anayolunda Korkunç Kaza

Kıbrıs Manşet Özel Haber

KKTC genelinde sıklıkla meydana gelen trafik kazalarına bu akşam bir yenisi daha eklendi.
Lefkoşa Girne anayolunda bu akşam meydana gelen trafik kazası yürekleri ağza getirdi.
Lefkoşa - Girne Anayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında Halit Nizam yönetiminde TFK 804 Vito marka araç, Seda Çiftçi yönetimindeki HC 415 plakalı araç ve Hayrettin Gutenoğlu yönetimindeki MD 130 plakalı araç çarpıştı.
Lefkoşa’dan Girne’ye doğru seyretmekte olan Halit Nizam yönetiminde TFK 804 Vito marka araç ile Seda Çiftçi yönetimindeki HC 415 plakalı araç, Bulut İnşaata ait Lavinium sitesi ile ASOK MOBİLYA arasında yan yana seyrediyordu. Her iki araç yan yana Lefkoşa’dan Girne’ye doğru seyrederken arka taraflarından gelen ve yine Lefkoşa istikametinden, Girne istikametine doğru seyreden Hayrettin Gutenoğlu yönetimindeki MD 130 plakalı Renault Megane Cabrio marka araç önünde yan ana seyretmekte olan araçlara arkadan çarpmak suretiyle bir trafik kazasına neden oldu.
Meydana gelen trafik kazasında sürüş hâkimiyetini kaybeden Hayrettin Gutenoğlu yönetimindeki MD 130 plakalı araç çarpmanın şiddeti ile savrularak yoldaki orta refruje çarparak devrildi.
Lefkoşa-Girne Anayolunda meydana gelen 3’lü trafik kazasında Hayrettin Gutenoğlu’nun hafif surette yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi