MARAŞ BİRLİK VE DAYANIŞMA DERNEĞİ VE ŞEHİT OSMAN AHMET İLKOKULU BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL ARTER’E TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNDU

Maraş Birlik ve Dayanışma Derneği Başkanı İdris Demirsöz, Şht. Osman Ahmet İlkokulu Müdürü Caner Kızılörs ve Öğretmenler Korosu’nun fikir sahibi Halit Timur Şahin ve Koro Şefi Soyhan Bilgeer’in yer aldığı heyet, Maraş Bölgesi’ndeki uyuşturucu sorununa dikkat çekmek ve çözüm yolları bulmak amacıyla derneğin yaptığı “Açelya Projesi” kapsamındaki öğretmenler korosu konseriyle ilgili Belediye Başkanı İsmail Arter ile görüştü. Şht Osman Ahmet ilkokulu öncülüğünde kent genelindeki okullardan öğretmenlerin yer aldığı koro Gazimağusa belediyesi ve dernek işbirliğinde geçtiğimiz günlerde uyuşturucuya karşı farkındalık konseri vermişti.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter konuşmasında, Şht Osman ilkokulu öğretmenlerini kutlayarak sözlerine başlayarak, sosyal sorumluluk projelerinin gönüllülük işi olduğunu, sorunlara dikkat çekmek için yapılan konserin amacına ulaştığını söyledi. Organizasyonu Şht. Osman Ahmet İlkokulu ve dernekle birlikte düzenlemekten mutluluk duyduklarını ifade eden Arter, Açelya Projesi’nin ülkemize toplumsal olarak fayda sağlamasını istediğini, her türlü sosyal sorumluluk projesine katkı koymaya devam 
edeceğini söyledi.
Şht. Osman Ahmet İlkokulu Müdürü Caner Kızılörs ise, Maraş Birlik ve Dayanışma Derneği’nin çok önemli olan uyuşturucu konusunu gündeme getirdiğini ifade ederek, öğretmenlerin kurduğu öğretmenler korosuna Gazimağusa Belediyesi’nin de büyük katkı koyduğunu, katkıları için Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’e bir teşekkür ziyaretinde bulunduklarını söyledi.

Maraş Birlik ve Dayanışma Derneği Başkanı İdris Demirsöz ise, Şht Osman Ahmet İlkokulu öğretmenlerinin hem toplumsal mesaj vermek hem de okulla halk arasında köprü kurmak için yaptıkları konser ile öğretmenlerin güzel bir mesaj verdiğini söyledi. Öğretmenlerin çocuklara ve gençlere doğru ve örnek model olma zorunluluğu olduğunu, kendilerinin ise dernek olarak uyuşturucuya karşı proje yürüttüklerini, konuya büyük hassasiyet gösterdiklerini söyledi.