Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Mühendislik Fakültesi tarafından 27 Şubat 2013 Çarşamba günü Saat 15:00’da "Deprem ve Dinamik Darbelerin, Betonarme Yapılara Verdiği Hasar Hesabı için Yeni Bir Gösterge"  konulu seminer düzenlenecek.

 

GAÜ Millenium Senato Kongre salonunda düzenlenecek olan seminerde depremin ve darbelerin betonerme yapılara verdiği hasar hesabı üzerinde durulacak. GAÜ’den yapılan açıklamada, günümüzde betonerme yapıların dayanıklılığı konusunun gündemde olduğu, deprem ve savaşlarda yapıların dayanıklılığın önem kazandığı vurgulandı. Mevcut betonerme yapılarda uygulanan dayanıklılık testlerinin her geçen gün arttığına değinilirken, bu teknolojinin her geçen gün gelişmesi gerektiği açıklandı.

 

GAÜ Mühendislik Fakültesi tarafından düzenlenecek olan seminer 27 Şubat 2013 Çarşamba günü Gaü Millenium senato Kongre salonunda saat 15:00’da gerçekleşecek. Tüm halkın davetli olduğu seminer hakkında  ayrıntılı bilgi için 0(392) 650 20 00 – 1165 numaralı telefondan ve www.gau.edu.tr internet adresine başvurlabileceği açıklandı.