Evrensel Hasta Hakları Derneği, yürüteceği iki yıllık proje süresince, bünyesinde çalışmak üzere tam zamanlı “proje yöneticisi” ve savunuculuk ve iletişim alanında stratejiler geliştirip uygulayabilecek tam zamanlı “savunuculuk ve iletişim uzmanı” arıyor.

Evrensel Hasta Hakları Derneği’nden yapılan açıklamaya göre münhaller Avrupa Birliği tarafından “Kıbrıslı Sivil Toplum Harekette Programı” kapsamında finanse edilen “Hastanın Sesi” isimli proje kapsamında açıldı.

Açıklamada projenin genel amacının insan hakları bakımından hastaların saygı görme hakkının korunması, Kıbrıs Türk toplumunda hastaların yaşam kalitesinin yükseltilmesi, Kıbrıs Türk toplumunda hasta hakları ihlallerinin azaltılması olduğu belirtildi.

Buna göre proje yöneticisi pozisyonu için üniversite diploması ve en az iki sene ilgili bir alanda iş deneyimi olan iletişim uzmanı pozisyonu için ise ilgili bir alanda üniversite diploması ve en az iki sene ilgili bir alanda iş deneyimi aranacak.

Adayların Türkçe ve İngilizce dillerine ve bilgisayar ofis programlarına hakim, çok kültürlü ve stresli ortamlarda yüksek motivasyonla çalışma becerisine sahip olması da isteniyor.

Pozisyonla ilgilenen adayların motivasyon mektuplarını 19 Şubat Cuma günü saat 17.00’ye kadar hangi pozisyon için başvurduklarını açıkça belirterek [email protected] adresine göndermesi gerekiyor.