Önceki gün Esentepe’de yaşanan küçük bir çocuğu köpeğin ısırması olayı bölgede büyük tepkiye yol açtı! Çocuğun babası Fedayi Gül “İnsanlık namına birşey kalmamış, kardeş olunca daha da kötü oluyor. Polisler bana yalan ifade imzalatmaya çalıştı” diyerek isyanını dile getirdi.

Geçtiğimiz gün Esentepe’de yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Kardeşinin evinde bulunan rottweiller pitbull kırması köpek, 4 yaşındaki çocuğa saldırarak bazı yerlerini parçaladı! Babası evladını büyük güçlükle kurtarırken, şikayet için gittiği polislerle ilgili olarak da ilginç bir iddia ortaya attı “Yalan ifade imzalatmak istediler”

“Bilerek saldırttığını düşünmüyorum”

Çocuğunun, kardeşinin köpeğiyle sürekli olarak oynadığını söyleyen Gül “Çocuğum ve kardeşimin çocuğu bu köpekle sürekli oynardı. Neden böyle oldu anlamıyorum. Bilerek saldırttığını düşünmüyorum” dedi.



“Karakolda yalan ifade imzalatmak istediler”

Olay olduktan sonra kardeşiyle tartıştıklarını ve kardeşinin “Nereye istersen şikayet et” demesi üzerine karakola gidip ifade verdiğini belirten Gül “İfademi verdim fakat okuduğumda gördüm ki söylediğimden başka şeyler yazılmış. Yalan ifade yazılmış. Ben de imzalamak istemedim. Bunun üzerine polislerle de tartışınca oradan ayrıldım” dedi.

“Kardeşim bu huyunu biliyordu”

Köpeğin, yemek yerken yanında birisi olduğunda saldırma huyu olduğunu öğrendiğini söyleyen Gül “Kardeşim köpeğin bu huyunu biliyordu ama bizi uyarmadı. Çocuklar orada oynarken kardeşinin büyük kızı köpeğe yemek verince köpek de benim çocuğuma saldırdı. Sesleri duyunca koşarak gittim ve çocuğumu köpeğin elinden zor kurtardım” dedi.


Birçok yerinde dikiş var

Gül sözlerini son olarak “Çocuğumun canını zor kurtardım. Ben bu köpeğin izninin ve aşılarının tam olduğuna inanmıyorum. Yetkililerden buna bir önlem almasını talep ediyorum. Çocuğum ayağa kalkamıyor, yemek yiyemiyor, tuvalete bile gidemiyor” diyerek bitirdi.

Haberal Kıbrıslı