Ercan Havaalanında Keşmekeşlik Diz Boyu 
Havaalanında yaşanan trafik keşmekeşinin yanı sıra yolcusunu yaz günlerinde kızgın güneş, kış aylarında da yağmur ile soğuk altında karşılayan vatandaşın, bu durumu da görmezden geliniyor.

YAŞLI İNSANLAR SAATLERCE AYAKTA BEKLİYOR
Yolcusunu almak için Ercan Havaalanının ‘Gelen Yolcu’ kapısı önünde bekleyen vatandaşlar arasında yaşlı insanların bulunduğu ve bu insanların oturacak yer olmaması nedeniyle saatlerce ayakta beklediklerine vurgu yapılıyor.

Ada’ya gelen yolcuların çıkış yaptığı kapı ile havaalanı içerisindeki yol arasında çok küçük bir mesafe olması nedeni ile yolcusunu almaya gelen vatandaşların, arabaların çarpma riski ile karşı karşıya kaldığı öne sürülüyor

KAFETERYADA FİYATLAR ÇOK FAHİŞ
Gelen Yolcu çıkış yerinde bulunan kafeteryanın küçük bir yeri olması ve fiyatların da fahiş denecek kadar pahalı olması, vatandaşların burada oturup bekleme şansının da azalmasına neden oluyor. Çıkış kapısının alanının geniş olmamasının yanı sıra uçakların geldiği sıralarda tamirat yapılan bölümler için gelen kamyonetlerin kapılarda bekletilmesi, sıkıntının daha da büyümesine neden oluyor.

ZABITA TRAFİĞE MÜDAHALE EDERKEN BAZI SÜRÜCÜLER TEPKİ GÖSTERİYOR
Uçakların alana indiği anda yoğunlaşan trafiğin, Ercan Havaalanında hizmet veren binanın önünde çift şerit olarak park edilen araçlarda rahat akmamasına neden oluyor. Trafiğin rahat akışını sağlamakla görevli Değirmenlik Belediyesine bağlı Zabıta Memurlarının bu duruma müdahale etmesinden sonra birçok sürücünün memurlara büyük tepki gösterttiği gözlemlendi.

OTELLERİN ARABALARI TAKSİCİNİN EKMEĞİNİ KÜÇÜLTÜYOR
Çıkış kapısının önünde çift sıra olarak park edilen arabalar görüş alanını daraltırken Ana binadan çıkan yolcular için büyük tehlike yaratıyor.Yolcu almak için bekleyen taksiciler, otellerin özel arabalarının yoğun olarak Havaalanından yolcu almaları karşısında bekledikleri oranda iş yapamama ile karşı karşıya kaldıkları belirtiliyor.

Bu duruma isyan eden bir Taksici yaptığı açıklamada, her otelin arabası var ve havaalanına gelip yolcu alıyor. Taksicilerden çok otellere verilen izin ile havaalanına gelen özel otel arabalar var. Her otelin en az 3 taksi izni var. Ama verilen izinler ile yetinilmeyip her biri 15 araba ile havaalanına geliyor. Bunlar geliyor yolcuyu alıp gidiyor. Kumar için gelen turistin bize faydası yok. Otele gidiyor beleş yiyip içiyor markete ve restorana da faydası olmuyor. Üstüne üstlük otele bir de teşvik veriliyor. Teşvik ve kumar parası otelcinin karı oluyor. Peki, biz taksiciler ne yiyip ne içeceğiz dedi.


DETAY