Yakın Doğu Üniversitesi, Kıbrıs (Near East University,Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; Geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirerek Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde anjiosu yapılan ve ardından da YDÜ Hastanesi’ne kaldırılarak dört damarı değiştirilen Dr. Nazım Beratlı şifa ile taburcu edildi.
Prof. Dr. İlhan Sanisoğlu; Beratlı’nın Durumu Iyi…
Geçirdiği kalp krizinin ardından YDÜ Hastanesi’ne kaldırılan eski Milletvekillerinden Dr. Nazım Beratlı, Kalp Cerrahı Prof. Dr. İlhan Sanisoğlu ile Yrd. Doç. Dr. Barçın Özcem tarafından başarılı bir Bypass ameliyat ile dört damarı değiştirilerek bir hafta gibi kısa sürede taburcu edildi. Prof. Dr. İlhan Sanisoğlu “Çok ciddi damar tıkanıklıkları bulunan Dr. Nazım Beratlı’nın dört damarını değiştirerek gerekli tedavilerini yaptık. Dr. Beratlı’yı hastanemizden bir haftanın sonunda şifa ile taburcu ediyoruz. Hastamızın şu an itibarı ile sağlık durumu iyi” dedi.
Beratlı; Başta Günsel Yanısıra Doktor, Hemşire Ve Bütün Çalışanlara Teşekkür Ediyorum…
Dr. Nazım Beratlı taburcu olurken yaptığı konuşmada başta Kurucu Rektör Dr. suat İ. Günsel olmak üzere, hastanede yattığı sürede kendisine çok samimi ilgi gösteren doktorlar, hemşireler ve bütün çalışanlara teşekkür etti.