CTP’de başkanlık kavgası başladı

CTP çevrelerinden elde edilen bilgilere göre  CTP Genel sekreteri Tufan Erhürman, Mehmet Çağlar ve  Birikim Özgür arasında başkanlık kavgası başladı. Erhürman, Çağlar ve Özgür, Kasım ayında yapılacak olan kurultaya yönelik olarak  yoğun bir çalışma başlatırken,  CTP içerisinde  kurultaya yönelik olarak kutuplaşmalar da başladı.

CTP MİLLETVEKİLLERİ

Erhürman, Çağlar ve e Özgür arasında  başkanlık kavgası başlarken, CTP milletvekilleri de bu kavgada taraf olmaya başladı. Elde edilen bilgilere göre CTP milletvekillerinden  Ferdi S. Soyer, Ömer Kalyoncu,Erkut Şahali ve Asım Akansoy  başkanlık yarışında Birikim Özgür’e destek veriyor.  Teberrüken Uluçay, Salih İzbul, Hüseyin Erçal ve Biray Hamzaoğlulları ise Mehmet Çağlar’ın yanında.  Fazilet Özdenefe, Doğuş Derya ve Abbas Sınay ise Tufan Erhürman’ı destekliyor.

KAVGA BİTMEDİ

Mehmet Ali Talat’ın geçtiğimiz günlerde yapılan Tüzük Kurultayı’nda da açıkladığı gibi “CTP içerisindeki kavga halen” devam ediyor. Talat yaptığı konuşmada şöyle demişti; “Parti içi kavgalar devam ediyor, parti içi sorunlar sokakta tartışılıyor.”

VOLKAN