Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Gençlik Örgütü, genç girişimci ve üreticilere başlattığı ziyaretler kapsamında Mağusa ve İskele’de üreten, girişimci ve emekçi gençlerin yaşadığı sıkıntıları dinledi.

CTP’den yapılan açıklamaya göre ziyaretlere Gençlik Örgütü Genel Başkanı Şehan Tomgüsehan, Genel Sekreter Hüseyin Aranır ile MYK üyeleri Bertu Dedeler ve Feriha Tel katıldı.

Yaşanan sıkıntılara yönelik çözüm önerilerinin tartışıldığı ziyaretlerde genç girişimciliğin devlet teşviki olması, yerli üretimde gençlerin daha fazla yer almasına olanak tanınması gerektiği ve yasal eksikliklerin mesleklerin korunması ve gelişmesine engel olduğu vurgulandı.

Mağusa'da Süper Kola Direktörü Melih Eyupoğlu'nu ziyaret eden CTP’li ekip, üretim hakkında bilgiler aldı.

İskele merkezde bulunan Ada Peyzaj ve Ada'm Psikolojik Danışmanlık ve Reabilitasyon Merkezi'ni de ziyaret eden CTP’li gençler, burada Psikolog Faik Cemmedo ve Peyzaj Mimarı İpek Serdar Cemmedo yaşadıkları sıkıntıları ve her iki meslekle ilgili eksik olan yasal düzenlemeleri değerlendirdi.

Son olarak, Yerdeki Yıldızlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden ekip, Özel Eğitim Uzmanı ve Direktör Dervişe Selimoğlu ile merkezi gezerek, çocukların farklı özel eğitim yöntemlerini yerinde inceledi.