Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler (CTP-BG) İskele Milletvekili adayları dün akşam tanıtım etkinliği düzenledi.

CTP’den verilen bilgiye göre, İskele Boğaz Parkı’nda gerçekleştirilen etkinlik, adayların, Tuzluca kavşağından oluşturulan konvoy ile kokteyl alanına girişiyle başladı. Etkinliğe CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu da katıldı.

Yorgancıoğlu burada yaptığı konuşmada, siyasetin bazen hayatta “hiç olmaz” denilen şeyleri başarmak için yapıldığını ifade ederek, CTP-BG olarak siyaseti, halka hizmet için yaptıklarını vurguladı.

Toplumu geleceğe taşımak adına kavga vermeye hazır olduklarını belirten Yorgancıoğlu, CTP’nin görevinin; Kıbrıs Türk halkının demokrasisini geliştirmek olduğunu ifade etti, ekonominin ve istihdam olanaklarının geliştirileceğini kaydetti.

Yorgancıoğlu, CTP’nin görevinin, ülkede adaleti sağlamak, işsizliği önlemek, emeğini sömürenlere “dur” demek, Kıbrıs sorununu çözmek, siyasal eşitlik temelinde, iki bölgeli, iki toplumlu federal bir cumhuriyeti kurmak olduğunu vurguladı.

Gecede, milletvekili adayları da birer konuşma yaparken, İskele İlçe Başkanı ve milletvekili Önder Sennaroğlu da kısa bir konuşma yaptı.