Çocuklarımı zehirlediniz, SİZİ LANETLİYORUM!



Akdeniz köyü bölgesinde ve ada genelinde köpek katlimı yapıldı. Birçok avcının köpeği zehirlenerek öldü.

Özellikle Akdeniz bölgesinde vicdansız ve insan olmayan kişi veya kişiler tarafından avcıların avlanma bölgelerine zehir atılarak toplu katliam yapıldı. Birçok avcının av köpekleri zehirlenerek öldü.

Kral Mezarlığı bölgesinde de 7-8 avcının köpeği zehirlendi.

Sosyal medya aracılığı ile sesini duyırmaya çalışan Ali Fıstıkçı adeta isyan etti. Gözleri yaşararak olayı anlatan Ali Fıstıkçı’nın paylaşımını bu katliama sebep olanların bulunması için tüm gerçekleriyle paylaşıyoruz.

 

Ali Fıstıkçı’nın sosyal medyada paylaşımı şöyle:

Olay yerinde benim acımı paylaşan avcı ve avcı olmayan her bölgeli arkadaşlara hem verdiği bilgi ve desteklerine teşekkür ederim.söylentiler 1.carettanın sahibinin kardeşi bir tek o avlasın bu bölgede diye o yaptı söylentisi (akdenizli).2 ormanda dirfil eken sahibi dendi.3.ormandaki günden güne hududunun orman devlet arazisine genişleterek büyüyen iki villa sahibi ormanları zehirlemiş dendi (akdenizli).3 bana olay yerine kürek getiren köpeklerimi gömmemi sağlayan caretta.Resturant sahibi ve( akdeniz) muhtarı olan tarık beyden allah razı olsun.fakat onun yüzüne de duyduklarımı aktardım ve tartıştım duyduğum av mevsimi zamanı bisiklet sporcularinin ve yabancı müşterilerin RESTURANTA yemek yerken rahatsız olmasın diye bölgede avci yı korkutup arındırmak için kesin olmamakla birlikte (benim kişisel düşüncem değildir) köpeklerimin başında ağlarken bana bu yorumlar yapıldı.4.telciler bohçacılara ve av kacakcılarına bu AKDENiZ merası kalsın ve ticaretlerini rahatça yapsınlarmı.tüm bunlar ben açılırken sadece tanımadığım vatandaşların aktarmasıydı amacım kimsenin ağını günahını ve akdeniz köğünü kötülemek değildir.

LANETLiYORUM bu 25 sene avladığım buz gibi ormanları garış garış zeğirleyenin 7 göbek sülalesini küçükten büyüğe bu şekilde tepine tepine can verdiğini görsün sırada ona sora gelsin.ALLAHTAN dileğim benimde bu olsun...Not:bu katliyamın adresi bana göre (AKDENİZDİR).çok şok edici ciddiye alınacak olay yerinde vatandaş ve avcılardan isim bazında bilgi aldım. bunları da söylemekten kaçınmayacam bu işin peşini bakmaycam...