Narkotik ekipleri gece geç saatlerde Ulutaş’ın Alayköy’deki evine operasyon düzenledi.

Ulutaş’ın evinde mutfak penceresinde folyo kâğıdına sarılı 1 gram hintkeneviri, evin bahçe kısmında ise 3 ayrı teneke içinde boyları 40 cm 3 kök hintkeneviri bitkisi ele geçirildi.

Gannavuri kutsal bir bitkidir

Alayköy'de ikamet eden Kemal Ulutaş'ın Lefkoşa Devlet Hastahanesi, Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde belirli aralıklarla götürülüp tedavi altına alındığı öğrenildi. Tedavi sürecinde hastahanede bulunduğu sıralarda kendi hastalarını ziyarete gelen ve ziyaretçi yerinde kendi hastaları ile görüşen kişiler Kemal Ulutaş'ın ailesi tarafından ziyaret edildiği zamanlarda sürekli olarak Canabis bitkisinin ne kadar sağlıklı olduğunu söylediğini ve Tanrı'nın kendisini bu kutsal bitkinin faydalarını yaymak için seçtiğini söylediğini belirttiler. 

Çocuklarıma da içireceğim
Kemal Ulutaş tedavi altında bulunduğu esnada ziyaretçi alanında kendisini ziyaret edenler arasında biri kız biri erkek iki çocuk ta bulunduğunu ve ileride bunlara da alıştıracayım bu gannavuriyi, bu gannavuri çok faydalıdır onlar da içecek diye söylediğini duyduklarını belirttiler.