Cinnet'in Sebebi Kumar Borcu!


 Kıbrıs Türk halkı dün gece yeni bir kadın cinayetiyle sarsıldı. Tatlısulu polis memuru Kemal Yalçın eşi Ayşe Yalçın’ı beylik tabancasıyla vurarak öldürdü. Kemal Yalçın daha sonra kendi canına kıymak isteyen Kemal Yalçın, bu sabah hayatını kaybetti.

KIZININ GÖZÜ ÖNÜNDE: 
Kemal Yalçın, eşiyle yaşadığı tartışma sırasında kontrolden çıktı. Cinnet getiren Kemal Yalçın beylik tabancasına sarılarak kızının gözü önünde eşinin göğsüne 4 el ateş etti. 41 yaşındaki Ayşe Yalçın, olay yerinde yaşamını yitirdi

KEMAL YALÇIN HAYATINI KAYBETTİ: 
Silah sesini duyan komşular eve doğru koştururken Kemal Yalçın tabancasını ikinci kez ateşledi. Yaşamına son vermek isteyen Yalçın,  başından ağır yaralandı. Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Yalçın’ın hayatını kaybetti.

SEBEP KUMAR BORCU: 
Yalçın çiftinin komşuları, karı kocanın uzun süredir tartıştığını, zaman zaman seslerin mahalleye taştığını öne sürdü. Bir Tatlısu sakini aile içindeki tartışmanın nedeninin Kemal Yalçın’ın kumar tutkusu ve yüklü miktardaki kumar borcu olduğunu belirti

Tatlısu’da dün akşam peş peşe duyulan silah seslerinden kısa süre sonra polis memuru Kemal Yalçın’ın tartıştığı eşi Ayşe Yalçın’ı vurarak öldürdüğü ortaya çıktı. 43 yaşındaki Kemal Yalçın, beylik tabancasıyla göğsüne 4 el ateş ederek öldürdüğü 41 yaşındaki eşinin ardından bir el de kendi başına ateş ederek canına kıymak istedi.

Kızının gözü önünde

Köy halkının iddiasına göre uzun süredir Kemal Yalçın’ın kumar tutkusu ve yüklü miktardaki borcu nedeniyle huzursuz olan aile sık sık bu nedenle tartışıyordu. Dün gece de saat 19:30 sıralarında aynı nedenle başlayan tartışma saat 20:00 sıralarında Kemal Yalçın’ın cinnet getirmesi sonucu cinayetle noktalandı. Kendinden geçen Kemal Yalçın kızının gözü önünde beylik tabancasını çekerek karısını öldürdü.

Komşular yetişti

Silah seslerinin ardından çiftin 2 gün önce taşındığı eve önce civardaki komşular koştu. Olayın bildirilmesinin ardından Kemal Yalçın’ın da görev yaptığı Tatlısu Polis Karakolu’nda görevli polisler olay yerine koştu. Başından ağır yaralanan polis memuru Kemal yalçın bu sabah hayatını kaybetti.

Şok geçiren kız hastaneye kaldırıldı

Babasının, annesini gözleri önünde öldürmesi ile şok geçiren 18 yaşındaki kızları ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Polis, olayla ilgili detayları öğrenmek için dün gece geç saatlere kadar kızın şoku atlatmasını bekledi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Devrim Demir-Bahadır Ayna - havadis