Çalıştıkları Marketi Soydular

Evrim Kamalı
KIBRIS MANŞET ÖZEL HABER

Lefkoşa, Demirhan’da, müstahdem olarak çalıştıkları marketten almış oldukları eşyaları ödemeden ayrıldıkları gerekçesi ile tutuklanan zanlılar Gülseren Köse, Ebru Balıkçı, Emine Kılıç, Berivan Akmeşe ve Emrah Dinler tutuklanarak bugün mahkeme huzuruna çıkarıldılar.



Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren Polis memuru Namık Özkan olayla ilgili bulguları aktardı. Özkan, huzurda bulunan zanlılar Gülseren Köse, Ebru Balıkçı, Emine Kılıç, Berivan Akmeşe ve Emrah Dinler’in 11 Haziran tarihinde Lefkoşa, Demirhan’da, faaliyet gösteren ve müstahdemi oldukları Erülkü Süpermarket isimli iş yerinden almış oldukları yoğurt, patates ve kiraz gibi çeşitli ürünleri kasadan geçirmeyerek çaldıklarının tespit edilmesi üzerine tutuklandıklarını söyledi. Polis zanlıların mesele ile ilgili olarak gönüllü ifade verdiklerini ve daha öncede birçok kez aynı şekilde kasadan ödemeden eşya aldıkları beyanında bulunduklarını söylediler. Polis memuru Özkan başlatılan soruşturmanın henüz tamamlanmadığını geriye dönük muhasebe incelesi ve kamera kayıtlarının inceleneceğini belirterek zanlıların soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Polis şahadetinin ardından söz alan zanlılar pişman olduklarını ve herşeyi polise anlattıklarını belirttiler.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Mesut Mesutoğlu zanlıların soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.