GÜRPINAR: “ORTAK AKILLA, UZLAŞARAK SORUNLARI ÇÖZMEK İSTİYORUZ”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, Mehmet Seyis başkanlığındaki Devrimci İşçi Sendikaları Federasyonu (Dev-İş)’i kabu etti.

Dev-İş Genel Başkanı Mehmet Seyis, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Gürpınar’a “Hayırlı olsun” dileklerinde bulunarak, “Çalışma yaşamının içinden gelen sorunları bilen bir bakan ile çalışmaktan mutluyuz ve yeni döneme umutla bakıyoruz” dedi.

Gürpınar’a Dev-İş’in çalışma yaşamıyla ilgili görüş ve önerilerini içeren bir dosya sunan Seyis, tespit edilen sorunlara birlikte çözüm bulmaya çalışacaklarını söyledi.

GÜRPINAR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar ise kabuldeki konuşmasında çalışma yaşamındaki sorunlara çözüm bulmak için Dev-İş ve diğer sivil toplum örgütleriyle yakın çalışma içerisine gireceklerini belirtti.

Çalışma yaşamında birçok sorun bulunduğunu, çalışma koşulları, iş sağlığı ve güvenliği gibi konuların bunlardan bir kaçı olduğunu kaydeden Gürpınar, bu sorunları çözmek için birçok düşünce ve planları bulunduğunu söyledi.

Gürpınar, “Sizin de görüşlerinizi alıp ortak akılla, uzlaşarak bunları çözmek istiyoruz” diyerek, sorunları en aza indirmenin hedef olduğunu vurguladı.