Çaldığı İçkilerle Evinde Mahzen Kurdu…

Evrim Kamalı
KIBRIS MANŞET ÖZEL HABER

Lefkoşa’da faaliyet gösteren Kerembey isimli şirket de pazarlamacı olarak çalışan zanlı Hakan Kırmızı şirkete ait 1149 adet muhtelif içkiyi çaldığı gerekçesi ile tutuklanarak bugün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Lefkoşa Adli şubede görevli polis memuru Umut Kulle olayla ilgili bulguları aktardı. Kulle, huzurda bulunan zanlı Hakan Kırmızı’nın Nisan 2014 – Mayıs 2015 tarihleri arasında Kerembey isimli işyerinde pazarlamacı olarak çalıştığı süre içerisinde meydana gelen müstahdem tarafından çalma suçundan methaldar olduğunu söyledi. Kulle yapılan ilk tespitlere göre zanlının 1149 adet piyasa değeri yaklaşık 45 bin TL değerinde olan muhtelif markalarda alkollü içkileri çalmak suçundan methaldar olduğunu söyledi. Kulle zanlının ikametgâhında yapılan aramada birçok içkinin tespit edilerek emare olarak alındığını, aleyhinde başlatılan soruşturmanın devam ettiğini şirket deposunda henüz tespit edilemeyen ve kayıp olduğuna inanılan içkilerin olduğunu belirterek soruşturma maksatlı zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Meltem Dündar meselenin ciddi olduğunu ve zanlının ilk etapta soruşturma maksatlı 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına emir verdi.