Milli Eğitim Gençlik ev Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim ve Dışilişkiler Dairesi, 2012-2013 Öğretim Yılı için burs müracaatında bulunan ve forumlarının değerlendirilmesi tamamlanan burs hakkı elde eden 121  ile geliri kriter üstü olan 17 öğrenciyi açıkladı.

Yüksek Öğrenim ve Dışilişkiler Dairesi Müdürü Hüseyin Kavaz yaptığı yazılı açıklamada, değerlendirme sonuçlarına göre burs hakkı elde eden öğrencilerin ivedi olarak daireye başvuru yapıp dosya tamamlamaları gerektiğini belirtti.

Dosya tamamlama işlemini geç yapan öğrencilere geriye dönük burs ödemesi yapılmayacağını kaydeden Kavaz, gelir yönünden kriter üstü olanların bir defaya mahsus olmak üzere daireye itiraz edebileceklerini ifade etti.

“İtirazların gecikmeden zamanında yapılması esastır” diyen Kavaz, burslu olup da bursları kesilen ara sınıf öğrencilerinin burslarının devamı için eksik belgelerini ivedilikle tamamlamaları gerektiğini de vurguladı.

Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürlüğü’nden değerlendirme yapıldıkça daire tarafından basın yoluyla duyuru yapılacağına dikkat çeken Kavaz, sonuçların www.mebnet.net adresinden de takip edilebileceğini ekledi.