HP Başkanı Kudret Özersay’ın bugün basında çıkan ve müşavirleri hedef alan açıklamasına sosyal medyadan sert tepki gösteren Dilek Yavuz Yanık, “O parlak parlak fikirleri olanlar atıp tutacaklarına o fikir ve önerilerini uygulatsınlar..Devlet memleket ülke yararına.. Bir an önce..Labaluba yapmak yerine.” şeklinde paylaşım yaptı.

Paylaşımın tümü şöyle:

 

“Müşavirler için ortaya atılan pek çok “parlak” fikirden biri de müşavirin eski görevine dönmesi önerisidir… Pis hazır yeyici münasebetsiz müşavir.. Nefretle kinle anılan müşavir..Bu duruma düşmekle çok büyük suç işleyen asalaklar..
Ancak onları bu duruma düşürenler değil konu..
Parayı kapıp oturan..Duygusuz çıkarcı hazirci tembel..Bütçedeki kara delik.. Ve daha birçok yakıştırma aşağılama ve topuna hakaret..Linç edin bari de toplum bu daha büyüğü olmayan sorunumuzdan kurtulsun..Müşavir yaratanlari değil..Biz müşavirleri linç ediniz..
O parlak parlak fikirleri olanlar atıp tutacaklarına o fikir ve önerilerini uygulatsinlar..Devlet memleket ülke yararına.. Bir an önce..Labaluba yapmak yerine..Iktidarda miktidarda olmak gerekmez kamu yararına katkı için..
“Eski görevlerine dönsün” o canavarlar..Fikirlerden biri bu..
Benim müşavir olmazdan önceki görevim Müdür idi ondan önceki görevim ise müdür muavinligi idi..O göreve, sınavla, Kamu Hizmeti Komisyonu tarafından 20 yıl önce layik görüldüm..Barem 16.. Müdür Muavinliginden sonraki terfiler 3lu kararname ile yapıldığından çaresiz öyle oldu ve Müdür/ Temsilci görevine geldim..Barem 18..Siyasi miyasi bir atama değil, liyakata göre yapılmış bir atama idi.. Dolayısıyla görevden alınmam da siyasi değildi.. Sap saman ot diken hepsi bir kefeye kondu..Bu farklılıkları ayırt edemeyecek kadar eleştirenlerin gözü döndü..
Ben şimdi o parlak fikirler ışığında, görevden alındığım mevkiye değil ama 20 sene önceki “eski görevime” mi döndürülecem? Hade gel döndür..”