Bir Bu Eksikti Tam Oldu

Kıbrıs Manşet Özel Haber
Evrim Kamalı


Lefkoşa’da önceki gün meydana gelen mülküne tecavüz ve şiddet tehdidi suçundan methaldar olan zanlı Hüseyin Kayar teminata bağlanmak üzere Bugün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Öjen Açıkada mahkeme olayla ilgili bulguları aktardı. Açıkada huzurda bulunan zanlı Kayar’ın 29 Kasım tarihinde saat 22.30 raddelerinde Mustafa Hacı Ali Apartmanında kendisi ile beraber olmak isteyen ve devamlı olarak kendisini pencereden gözetleyen Lefkoşa'da sakin A.S.'in ikametgâhının kapısını ayağı ile tekme atarak kırdığını ve konu şahsı bıçakla tehdit ettiğini söyledi.

Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın tamamlandığını ve ülkemizde çalışma izni ile bulunduğunu belirterek uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu huzurunda verilen şahadeti değerlendirerek zanlının yurtdışına çıkışının yasaklanması, haftada 1 gün en yakın polis karakoluna ispat-i vücut etmesi ve 50 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.