BEROVA TURKCELL EKİBİNİ DE KABUL ETTİ

 Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova, Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları’nı ziyaret edip yetkililerden bilgi aldı.

Devlet Tiyatroları Dairesi’nde incelemelerde bulunan Berova, çalışanlardan sorunları dinledi ve tiyatrocularla ve çalışanlarla sohbet etti.

Bakanlık Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Bakan Berova çağdaş bir toplumun göstergesinin sanata ve sanatçıya verilen önemle ortaya çıktığının altını çizerek, sanatçıların toplumların çağdaş yüzü olduğunu vurguladı.

TURKCELL HEYETİYLE GÖRÜŞTÜ

Öte yandan Bakan Berova, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü İsmet Yazıcı ve yönetim ekibini kabul etti.

Bakanlıkta gerçekleşen görüşmede Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Dr. Özdemir Berova, teknoloji ve iletişim alanındaki gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve Kuzey Kıbrıs Turkcell ile geçmişte güzel etkinliklere imza attıklarını söyledi

Berova, yeni dönemde de birlikte bazı farkındalık yaratacak projelerde iş birliği yapmaya açık olduklarını ifade ederek Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Yazıcı’ya yeni görevinde başarılar diledi.

YAZICI

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Yazıcı da yeniden Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı görevine gelen Bakan Berova’ya başarılar diledi ve Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı ile Kuzey Kıbrıs Turkcell’in geçmişten bu yana devam eden işbirliği protokolleri olduğunu, geleceğe ilişkin vizyonlarını iletmek ve projelerin devamını sürdürmek ve fikir alışverişi için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bakan Berova’ya ziyaretlerinde ve kabullerde Talim ve Terbiye Daire Müdürü Havva Dağsever eşlik etti.