Bayılana kadar içtiler

Uyuşturucu tasarrufu ve ticareti suçundan birçok sabıkası olan Ersan Tarım ile Mehmet Meteci isimli şahıs, polis tarafından mezarlık yolunda bulundu

Uyuşturucu tasarrufu ve ticareti suçundan birçok sabıkası olan Ersan Tarım ile Mehmet Meteci isimli şahıs Alayköy’deki mezarlık yolu üzerinde park edilmiş bir araç içinde, polis tarafından baygın vaziyette bulundu. Aldıkları uyuşturucunun etkisi ile kendisinden geçen iki zanlının üzerlerinde yapılan aramada 3 gram ağırlığında bonzai bulunarak tutuklandı.

Zanlılar Ersan Tarım ve Mehmet Meteci dün teminat talebi ile yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme, zanlı Ersan Tarım’ın haftada iki gün, Mehmet Meteci’nin haftada bir gün polise gidip imza atmasına, her zanlı için birer kefilin 50 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalamasına ve zanlıların 2 bin 500 TL nakdi teminat yatırmalarına emir verdi.
Zanlılar, 22 Nisan saat 06.30 sıralarında, Alayköy’deki mezarlık yolu üzerinde, araç içerisinde baygın bir şekilde bulunmuş, araç içinde ve etrafında yapılan aramada 3 gram ağırlığında “sentetik cannabionid” türü uyuşturucu madde ile içerisinde “sentetik cannabionid” türü uyuşturucu madde kalıntısı olan bir adet sigara izmariti ele geçirilmişti. Soruşturma amaçlı 23 Nisan tarihinden beridir tutuklu bulunan zanlılar dün teminatla serbest bırakıldı.

Diyalog