YORGANCIOĞLU’NUN İLK TORUNU DÜNYAYA GELDİ

BEBEĞE ÖZKAN ADI VERİLDİ

 Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, bugün ilk torununu kucağına almanın mutluluğunu yaşadı. Bebeğe “Özkan” adı verildi. “Çok büyük bir mutluluk içerisindeyim” diyen Yorgancıoğlu, herkesin bu mutluluğu yaşamasını diledi.

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu’nun oğlu Özdemir ve eşi Cemre Yorgancıoğlu’nun ilk çocukları dünyaya geldi.

Lefkoşa’daki Cyprus Life Hospital’de sabah saat 10.20’de doğan erkek bebeğe Özkan adı verildi. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Özkan bebek, 2 kilo 710 gram olarak dünyaya geldi.

Mutluluğu gözlerinden okunan Başbakan Özkan Yorgancıoğlu duygularını şöyle aktardı:

“İlk kez torun sahibi oluyoruz. Çok büyük bir mutluluk, çok büyük bir kıvanç. Uzun bir bekleyişten sonra böyle bir gün yaşamak bizi mutlu ediyor, gururlandırıyor. Umarım sağlıklı, uzun ömürlü ve başarılı bir hayatı olur... Oğluma da, gelinime de hem hayatlarında başarılar diliyorum hem de böyle bir çocuk sahibi oldukları için onları kutlamak istiyorum.”

İlk kez baba olan Özdemir Yorgancıoğlu ise duygularını şöyle ifade etti:

“Çok sevinçliyiz. İlk çocuğumuz ve mutluyuz. Hastane görevlilerine ve doktorumuza en içten dileklerimizle teşekkür ediyoruz. Baba olmak nasıl bir duygu henüz keşfedemedik. İnşallah güzel günler bizi bekliyor.”

Doğumun ardından bebeğini kucağına almanın mutluluğunu yaşayan anne Cemre Yorgancıoğlu ise, Doktor Sibel İzel ve hastane ekibine teşekkür etti. Cemre Yorgancıoğlu, “53 gündür buradayız. Bizi çok iyi ağırladılar. Aile gibi olduk. Sibel Hanım olmasa başaramazdım. Güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin” dedi.