DENKTAŞ, CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE EROĞLU’NA DESTEK İSTEDİ

Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı, Demokrat Parti-Ulusal Güçler (DP-UG) Genel Başkanı Serdar Denktaş, hafta sonu Karpaz bölgesindeki bazı köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Denktaş, Ziyamet’ten başlattığı köy ziyaretlerini Gelincik, Boltaşlı, Derince, Avtepe, Kuruova, Kaleburnu ve Dipkarpaz köylerinde sürdürdü.

DP-UG’den yapılan açıklamaya göre, Denktaş’a ziyaretlerinde DP-UG İskele İlçe Başkanı, Milletvekili Hüseyin Avkıran Alanlı, Merkez Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erülkü, eski Belediye başkanları Beyazıt Adalıer, Özay Öykün, bazı Parti Meclisi üyeleri ile İlçe Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.

DP-Ulusal Güçler heyeti, vatandaşlarla sohbet ederek güncel meseleler hakkında değerlendirmelerde bulundu; Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde mutlaka sandığa gidilmesini ve Cumhurbaşkanı ve Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Derviş Eroğlu’na destek istedi.

DENKTAŞ: “KRİTİK BİR DÖNEM”

DP-Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, Derviş Eroğlu’na etkili desteği vermek için herkesin sandığa iradesini yansıtması gerektiğini, çünkü içinden geçilen dönemin müzakere masasında egemenliği, ayrı halk oluşu, kimliği, eşitliği ödün vermeksizin tartışarak çözüme ulaşma çalışması yapılacak kritik bir dönem olduğunu söyledi.

Denktaş, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde DP-Ulusal Güçler teşkilatları olarak büyük bir başarı elde edeceğimiz inancındayım. Bizim de adayımız olan Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Derviş Eroğlu’nu ilk turda, yüksek bir oy oranı ile yine yeniden Cumhurbaşkanı olması için üzerimize düşen görevi yapacak, bu yönde büyük bir gayret göstereceğiz. İnşallah bu işi de başarıp, 19 Nisan’da halkımız ile bir arada bayram coşkusu yaşayacağız” diye konuştu.