MUĞUSA’DAKİ TECAVÜZ OLAYINA 3 GÜN TUTUKLULUK!
Mağusa’da infial! Ömer Çalıcıoğlu isimli kişi baş harfleri T.E (E-50) olan banka şube müdürüne tecavüz etti…


Mağusa’da önceki gün duyanların midesini bulandıran iğrenç bir tecavüz olayı yaşandı. Eşi Rahme Çalıcıoğlu ile ilişkisi olduğunu düşündüğü başharfleri T.E (E-50) olan banka şube müdüründen 2015 yılı Ocak ayı içerisinde silah zoruyla toplam 15 bin TL tutarındaki 3 çek yaprağını silah zoruyla alarak soygun suçu işleyen, 20 Haziran tarihinde ise yine silah zoruyla T.E’ye cinsel tecavüzde bulunan ve olay anını cep telefonu ile videoya kaydeden Ömer Çalıcıoğlu ile eşi Rahme Çalıcıoğlu tutuklandı.

“Kanunsuz tabanca tasarrufu”, “Kanunsuz tabanca taşıma”, “Soygun”, “Şiddet tehdidi” ve “Cinsel Tecavüz” suçlamalarıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’nde nöbetçi yargıç huzuruna çıkarılan zanlı Ömer Çalıcıoğlu ile eşi Rahme Çalıcıoğlu tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

Silah zoruyla tecavüz etti…

Meselenin tahkikat memuru Müfettiş Muavini Faysal Güden, zanlı Ömer Çalıcıoğlu’nun 2015 yılı Ocak ayı içerisinde eşi Rahme Çalıcıoğlu ile ilişkisi olduğunu düşündüğü 50 yaşındaki banka şube müdürü T.E’ye, tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu tabancayı gösterdikten sonra T.E’yi vurmak ve kızına zarar vermek hususunda şiddet tehdidinde bulunduğunu ve T.E’den toplam 15 bin TL tutarındaki 3 adet çek yaprağını alarak soygun suçunu işlediğini açıkladı.

Güden, 20 Haziran tarihinde ise zanlı Ömer Çalıcıoğlu’nun eşi Rahme Çalıcıoğlu’na telefon ile T.E’yi arattırarak T.E’nin Güvercinlik köyünün kuzey kısmında bulunan eski kilise bölgesine gelmesini sağladığını belirterek, T.E’nin konu bölgeye geldikten sonra zanlı Ömer Çalıcıoğlu’nun gizlendiği arabadan çıkarak, tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu tabancayı T.E’ye doğrulttuğunu ve yüzüne vurup yere yatırdıktan sonra T.E’nin ellerini bağladığını söyledi.

Zanlı Ömer Çalıcıoğlu’nun, akabinde T.E’nin kıyafetlerini çıkarttıktan sonra T.E’ye cinsel tecavüzde bulunduğunu ve olay anını cep telefonu ile videoya kaydettiğini belirten Güden, zanlı Ömer Çalıcıoğlu’nun T.E’yi polise gitmesi halinde görüntüleri internette yayınlamakla tehdit ettiğini açıkladı. Güden, olayın 20 Haziran tarihinde polisin bilgisine gelmesi üzerine zanlı Ömer Çalıcıoğlu ile eşi Rahme Çalıcıoğlu’nun tutuklandığını söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Güden, her iki zanlının da 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

3’er gün süreyle tutuklu kalacaklar…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Ömer Çalıcıoğlu ile Rahme Çalıcıoğlu’nun tahkikat maksatları bakımından 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.