Karaoğlanoğlu Abisinin Yasını Tuttarken, Kardeşine Ağladı...

Girne’nin Karaoğlanoğlu bölgesinde yaşam süren Dural ailesinin ocağına bir kez daha ateş düştü. 2011 yılında büyük oğulları Orhan’ı kaybeden Hüseyin ve Sevgi Dural çifti, dün de küçük oğulları Mahmut Ali’nin acı haberi ile yıkıldı.

Kara talihin yakasına yapıştığı Hüseyin ve Sevgi Dural çiftinin, büyük oğulları Orhan Dural, yaklaşık 4 yıl önce Girne’de bir cinayete kurban gitmişti. Orhan’ın zamansız vedası ile dünyaları kararan Dural ailesi, geride kalan diğer oğulları Mahmut Ali’yi de dün beklenmedik bir şekilde kaybetti.


Ciğerleri su topladı…

Elde edilen bilgiye göre Dural ailesinin ocağına düşüren acı olay geçtiğimiz Çarşamba günü aniden rahatsızlanan Mahmut Dural, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yapılan tetkiklerde ciğerlerinin su topladığı ortaya çıkınca, Dural hemen yoğun bakıma alındı. Yoğun bakımda tedavi gören Mahmut Ali Dural dün sabah saatlerinde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşama veda etti.


Son yolculuğuna bugün uğurlanacak

Sadece Karaoğlanoğlu’nda değil Girne bölgesininin de sevilen gençlerinden olan Mahmu Ali Dural’ın cenazesinin bugün Girne Karaoğlanoğlu Camisi’nde kılınacak olan cenaze namazının ardından Karaoğlanoğlu Mezarlığı’nda toprağa verilmesi bekleniyor.