Gazimağusa’da 31 yaşındaki İranlı öğrenci Hoda Shamseddin, arkadaşları tarafından ölü bulundu.

Gülseren bölgesinde Ekener 6 Apartmanı’nın 12 numaralı dairesinde bulunan genç kadını, cansız bedeni üzerinde yapılan ilk incelemelerde herhangi bir darp ve cebiz izine rastlanmadı.

Ölüm nedeni ile ilgili olarak her ihtimali göz önünde bulunduran Gazimağusa polisi, yaşanan ani ve gayri tabi ölümle ilgili soruşturma başlattı.

Arkadaşları tarafından saat 19.00’da evine bırakıldığı öğrenilen Hoda Shamseddin’in, uzun süre cep telefonuna cevap vermemesi nedeniyle arkadaşlarının şüpheye kapıldıkları öğrenildi.

Shamseddin’in evine giden yakın arkadaşlarının, önce kapıyı çaldıkları ancak ses alamamaları nedeniyle apartman sorumlusundan yedek anahtar alarak içeriye girdikleri ve talihsiz kadının cansız bedenini koltuk üzerinde buldukları öğrenildi.

Gazimağusa polisinin, Hoda Shamseddin’in cansız bedeni üzerinde yaptığı ilk incelemelerin ardından cinayet şüphesinin azaldığı, ancak talihsiz kadının kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından belirleneceği öğrenildi.

Polis ambulansı ile Gazimağusa Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Hoda Shamseddin’in cansız bedeni üzerinde bugün otopsi yapılacağı öğrenilirken, Shamseddin’in ölüm haberini alan arkadaşları büyük üzüntü yaşadı.