Altın Ada Film Festivali’nde Turkcell Platinum Vizyonu

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca: “Adamızda ilk kez uluslararası anlamda düzenlenen bir film festivalinin parçası olmaktan gurur duyuyoruz”

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in iletişim sponsoru olduğu Altın Ada Film Festivali, sanatseverlerin yoğun ilgisi ile başladı. Festivalin “Gala Gecesi”, Kuzey Kıbrıs’ın sanat, eğitim ve siyaset camiasını bir araya getirirken, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in ‘Platinum’ müşterileri unutulmaz bir gece yaşadı. Kuzey Kıbrıs’ın gururu tanınmış yönetmen Derviş Zaim’in “Balık” isimli filmle başlayan festivalin Gala Gecesi’nde, Türkiye’nin tanınmış sanatçılarından Erdal Özyağcılar da onur ödülü aldı. Ödüle layık görülen bir başka sanatçı Demet Akbağ’ın katılamadığı gecede, bir diğer onur ödülü alkışlar arasında Derviş Zaim’e verildi. Girne Amerikan Üniversitesi’nde (GAÜ) galası düzenlenen festivalde “insan hakları, kadın, çocuk ve çevre” başlıkları ön plana çıktı. Bu çok özel geceye iletişim sponsoru olan Kuzey Kıbrıs Turkcell’in Genel Müdürü Aybars Karaatmaca da geceye katılan isimler arasındaydı. Karaatmaca, “Adamızda ilk kez uluslararası anlamda düzenlenen bir film festivalinin parçası olmaktan gurur duyuyoruz” dedi. Karaatmaca, sosyal sorumluluk projelerinde Kuzey Kıbrıs Turkcell olarak önemli odaklarından birinin kültür ve sanat olduğunu belirterek, “Derviş Zaim’in filmini yönetmenimiz ve böylesi seçkin bir sanat camiası ile izlemek de ayrı bir keyifti. Bizler bu akşam burada platinum müşterilerimizi de ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Platinum ayrıcalığını bu organizasyonla da onlara yaşatmak istedik. İlk uluslararası film festivalinde platinum ayrıcalığı ile olmalarını sağladık” şeklinde konuştu. Uluslararası Altın Ada Film Festivali Creditwest Bank ana sponsorluğunda 13 Kasım’a dek sürecek.

Turkcell’in Platinum Müşterileri Ne Dedi?

Geceye Kuzey Kıbrıs Turkcell Platinum farkı ile katılan isimler ise sözlerini şu şekilde dile getirdiler.

Batur Altunoğlu: Daha önceki organizasyonlarınızda olduğu gibi bu organizasyonda da bizlere unutamayacağımız güzellikte bir gece yaşattığınız için öncelikli olarak tüm Kuzey Kıbrıs Turkcell ailesine teşekkürler. Daha önce yine Kuzey Kıbrıs Turkcell Platinum farkı ile bizler için organize ettiğiniz Avrupa Ralli Şampiyonası ve Tango Catz konserine de gitme şansı yakalamıştık.

Emrah Özer: Çok önemli bir festival. Platinum ayrıcalıklarını kullanmaktan çok memnunum. Bu önemli organizasyona da katılım şansı bulduk. Turkcell’in çekim gücü bile her şeye yeter. Turkcell Platinum ile bu gecede olmak çok keyifli. Ülkemizde kültür ve sanat alanındaki böylesi seçkin projelere desteğin sürmesini dilerim.

Nurcan Aydoğan: Altın Ada Film Festivali’ne emek verenleri kutlarım. Platinum ayrıcalıklarından çok memnunum. Özellikle yurt dışı kullanımları için çok avantajlı. Müşteri hizmetleri de çok çok iyi… Özel günlerde hatırlanmak ve böylesi organizasyonlarda Platinum ayrıcalığı ile yer almak çok keyifli.