Mare Monte Yeniden.....

Alsancak Belediyesinin düzenlemiş olduğu 1. Alsancak Belediyesi Beach Partisi, belediye sosyal tesisi olan Mare Monte halk plajında yapıldı.
Ünlü şovmen Ufuk Soğur'un (Doctor) sunumu ve Dj Mem-D ile Dj ML'in müzikleri ile öğle saat 12:00 da başlayan parti,gece yarısı saat 01:30 a kadar sürdü.
Saat 12:00 ile 18:00 saatleri arasında 1980-1990'lı yılların popüler müzikleri ve yapılan yarışmalarla eğlenen katılımcılar 18:00 dan sonra günümüz müzikleri eşliğinde sabahın ilk ışıklarına kadar dans ettiler.
Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser ise yaptığı açıklamada; “hemen hemen herkesin bir anısı olan bu plajı yeniden eski günlerdeki gibi canlandırmak için verdiğimiz bu çaba sonucunda insanlarımızı mutlu görmek güzeldi.Bu tür organizasyonların devamı gelecektir.”
Başkan Ataser, Alsancak’ta yerel seçimlerin ardından söz verdikleri gibi yeni bir Alsancak yaratmak için canla başla çalıştıklarına vurgu yaptı ve gelecek yıl bu şenliğin 3 güne çıkarılacağının müjdesini verdi ve Mare Monte’nin yeniden canlandırılacağını söyledi.