Milli Eğitim Bakanlığı ile Sanayi Odası işbirliğinde hazırlanan “Sanayimiz Üretiyor, Kuzey Kıbrıs Güçleniyor” temalı fotoğraf yarışmasının bilgilendirme semineri Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek (09.30)

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek, Kalecik'te bulunan AKSA tesislerinde incelemelerde bulunacak (10.00)

GAÜ I. Uluslararası Denizcilik ve Ulaştırma Sempozyumu GAÜ’de başlayacak (10.00)

CreditwestBankası, Hamitköyyeni yol bölgesinde ağaç dikimi etkinliği gerçekleştirecek (10.00)

Kadından Yaşama Destek Derneği, Kıbrıs Türk Barolar Birliği’nde “Şiddete Karşı Diren” projesinin tanıtımını yapacak. (11.00)

BKP, Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği’ni ziyaret edecek (11.00)

Doğu Akdeniz Üniversitesi ve Kıbrıs Vakıflar İdaresi tarafından, Vakıflar İdaresi'nin yeniden yapılandırılması projesini kamuoyu ile paylaşmak amacıyla basın toplantısı düzenleyecek. Yer: Kıbrıs Vakıflar İdaresi Genel Müdürlüğü (13.00)

Lefkoşa Türk Belediyesi bünyesinde kurulan Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Birimi’nin (TOCEB) vizyon ve amaçlarının tanıtılacağı basın toplantısı LTB’dedüzenlenecek (14.30)

Kuzey Kıbrıs Adli Bilimler Derneği ve Lefkoşa Mahalli Barosu tarafından düzenlenen “KKTC’de Adli Genetik ve Toplum Genetiği Çalışmaları” konulu Adli Bilimler Semineri Barolar Birliği Merkez Binası’nda gerçekleşecek (16.30)

FEMA, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Naci Talat Vakfı’nda “Kız kardeşim! Konuş Benimle 2, Barış İnşasında Yüzleşme” başlıklı söyleşi düzenleyecek (19.00)

MAKAMER, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle “Kadın İşi Olarak Siyaset” konulu seminer düzenleyecek. Yer: Gazimağusa Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Merkezi (19.00)

*******************