4 - 8 Mayıs Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde “Çocuklar İçin Trafik Şöleni” etkinliği ve İlkokullar Arası Şiir Yarışması düzenlenecek. Etkinliğe Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy da katılacak Yer: Kuzey Kıbrıs Turkcell Trafik Eğitim Parkı - Küçük Kaymaklı, Lefkoşa (09.30)

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ve DAÜ işbirliği ile hazırlanan “Kuzey Kıbrıs’ta Uyuşturucu Madde Çalışmaları Raporu” düzenlenecek basın toplantısıyla açıklanacak. Toplantıya Başbakan Özkan Yorgancıoğlu da katılacak. Yer: Golden Tulip Otel – Lefkoşa (10.00)

BM Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barth Eide, Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis ile görüşecek. (11.00)

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, ABD Büyükelçisi John Koenig’i kabul edecek. (11.00)

Birleşik Kıbrıs Partisi Genişletilmiş Parti Meclisi’nin Cumhurbaşkanlığı seçimi sonuçları ve bundan sonra izlenecek yol haritası ile ilgili olarak aldığı kararlar, BKP Genel Merkezi’nde düzenlenecek basın toplantısı ile kamuoyuna duyurulacak. (11.00)

“Avrupa Birliği ve Türkiye’deki Siyasi Gelişmeler: Kıbrıs’a Etkisi" konulu yuvarlak masa toplantısı Kıbrıs Türk Ticaret Odası’nda yapılacak: (11.00)

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi, tanıtım günü gerçekleştirecek. Yer: Arabahmet Kültür ve Sanat Evi, Surlariçi-Lefkoşa (11.00)

Sağlık Bakanlığı ile DAÜ arasında, mimari projeler konusunda işbirliği yapılmasına yönelik protokol imzalanacak. Protokole Sağlık Bakan Ahmet Gülle ile DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam imza koyacak. Yer: Sağlık Bakanlığı (11.30)

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca basın toplantısı düzenleyecek. Yer: Merit Otel – Lefkoşa (12.00)

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, YDÜ Bayan Basketbol Takımı’nı kabul edecek. (12.00)

“Genç Bakışlarla Tarihi Mekanlar” adlı fotoğraf sergisi İsmet Vehit Güney Sergi Salonu’nda açılacak (18.00)

Fatoş Avcısoyu Ruso'nun Işık Kitabevi yayınlarından çıkan "BÜYÜ" kitabının tanıtımı Lefkoşa'da Cafe 1984 Bahçe’de yapılacak. (20.00)

Lefkoşa Müzik Derneği Türk Müziği Korosu,  Türk Maarif Koleji Rauf R. Denktaş Kültür Merkezi Salonu’nda “Böyle Bitmesin” adlı konser verecek. (20.30)

                                                                       *****************