KTÖS, Alasya Vakıf Anaokulu, Alasya İlkokulu, Gülenyüzler Anaokulu, Şht. Osman Ahmet İlkokulu ve Fikri Karayel İlkokulu’ndaki grevlere, 08.00-12.00 saatleri arasında devam edecek.

KTAMS, “İçişleri Bakanlığı’nın Kamu Hizmeti Komisyonu aracılığı ile, Gazimağusa Bucak Sorumluluğu’na Kaymakamlık’ta hiç görev ifa etmeyen kişileri nakil etmesini kınamak için” kaymakamlıklarda görev yapan ilçe müfettişleri ile birlikte 09.00-11.00 saatleri arasında grev uygulayacak. Sendika saat 10.00’da ise İçişleri Bakanlığı önünde basın açıklaması yapacak.

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Ege-Kuzey Kıbrıs 5. Pediatri Sempozyumu katılımcılarını kabul edecek. (10.00)

Altın Ada Uluslararası Film Festivali’nin programının ve etkinlik içeriklerinin açıklanacağı basın toplantısı, Golden Tulip Otel’de yer alacak. (10.00

KTÖS, grevdeki okulların okul aile birlikleri ve Büyükkonuk İlkokulu Okul Aile Birliği temsilcileriyle birlikte Milli Eğitim Bakanlığı önünde basın açıklaması yapacak. (10.30)

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Güney Afrikalı Müzakereci  Rolf Meyer’i kabul edecek.   (sadece görüntü olanağı verilecek) (11.00)

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, İşkadınları Derneği heyetini kabul edecek. (11.00)

Alsancak İlkokulu’nda yaptırılan yeni derslikler ve yeni yönetim odaları açılıyor. Açılış saat 11:00’de düzenlenecek törenle yapılacak ve törene, Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova da katılacak.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy’u kabul edecek. (11.00)

İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay, Lefkoşa Belediye Başkanı Mehmet Harmancı, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ve İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu kabul edecek. (12.30)

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Lefkoşa İnşaatçılar Yapsatçılar Altyapıcılar Derneği heyetini kabul edecek. (13.00)

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek Doğa Koleji’nde düzenlenecek olan “Tasarruf Günü” etkinliğine katılacak. (15.00)

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’yü kabul edecek. (14.00)

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun eşi Meral Eroğlu himayesinde SOS Çocukköyü Derneği yararına düzenlenen Benice Gümrükçüoğlu’nun “Kıbrıs” temalı resim sergisi Meral Eroğlu tarafından açılacak. (Yer: Bedesten - 18.00)

YKP’nin kuruluşunun 25’inci yıldönümü nedeniyle Dome Otel’de  kokteyl ve dayanışma yemeği düzenlenecek. (18.30)

***************