Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis, yoğunlaştırılmış müzakerelerin ikinci tur görüşmeleri kapsamında ara bölgede bir araya gelecek. (10.00)

3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Sivil Savunma Teşkilat Başkanı Erdoğan Çelebi’yi kabul edecek. (10.00)

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer ve birlik üyelerini kabul edecek. (11.30)

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, KKTC’de resmi temaslar yapacak. TC ve KKTC dışişleri bakanlıkları arasında bilişim ve arşiv alanında gerçekleşen işbirliği projesinin resmi açılışı, Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ile TC Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından gerçekleştirilecek. (12.00 - Yer: Dışişleri Bakanlığı)

Başbakan Hüseyin Özgürgün, TC Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu kabul edecek. (13.15)

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, TC Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu kabul edecek. (17.00)

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve TC Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanlığı’nda ortak basın toplantısı düzenleyecek. (18.15)

Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun, Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Merkez Binası Şevket Abohorlu Konferans Salonu'nda bilgilendirme toplantısı düzenleyecek. (18.00)

Göçmenköy Taşkınköy Kültür Derneği, Lefkoşa Folklor ve Gençlik Merkezi, Lefkoşa Folklor Derneği, Gençlik Merkezi Birliği ve Halk Sanatları Derneği’nin Lefkoşa Türk Belediyesi ve Gençlik Dairesi’yle birlikte organize ettiği “10. Uluslararası Lefkoşa Halk Dansları Festivali”, saat 19.00’da eski Pronto Çemberi’nden kortejle başlayacak. Festival Çağlayan Parkı’nda yer alacak.

                                                                                **************