Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Gönyeli çemberinde yaşanan trafik akışını izlemek için yapılacak araç sayım çalışmaları yerinde inceleyecek. (07:30)

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, makamında basın toplantısı düzenleyecek. (09.30)

Lefke ve yöresi sivil toplum örgütleri, Gaziveren - Aydınköy sınırında  “Cengiz Topel Hastanesi’ni Sahiplenme Mitingi” yapacak. (10.00)

4 Mart 1964’de Lefkoşa-Larnaka yolunda kaçırılıp şehit edilen ve yapılan çalışmalar sonucu kalıntıları bulunarak kimlik tespiti tamamlanan şehit Abdullah Haşim’in naaşı Girne Nurettin Ersin Paşa Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Karaoğlanoğlu Mezarlığı’na defnedilecek. (10.00)

Türk-Rum siyasi partiler rutin toplantılar çerçevesinde ara bölgede Ledra Palace Otel’de buluşacak. (10.30) 

YDÜ Hastanesi Gazimağusa Dispanseri, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun katılımıyla açılacak. (11.00-Yer: İsmet İnönü Bulvarı, Gazimağusa)

Serbest Liman ve Bölge Müdürlüğü ile Kamu-İş arasında toplu iş sözleşmesi imzalanacak. (11.00-Yer: Serbest Liman ve Bölge Müdürlüğü – Gazimağusa)


Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, Gönendere Mehmet İzzet Anaokulu’nda Ağaç ve Orman Haftası nedeniyle yapılacak etkinliğe katılacak. (11.00)

Avrupa Parlamentosu Kıbrıs Ofisi, “Kıbrıs'ta iki toplumun yakınlaşmasına katkılarından dolayı”, “2014 Avrupa Vatandaş Ödülü”nü kazanan gazeteci Sevgül Uludağ ve şair Mihalis Hristofidis onuruna tören düzenleyecek. (11.00- Yer: Avrupa Birliği Evi,Güney Lefkoşa)

Dışişleri Bakanı Özdil Nami, Şehit Aileleri ve Malül Gaziler Derneği’ni ziyaret edecek. (12.00)

Limasol Türk Kooperatif Bankası uluslararası para transfer hizmetini Golden Tulip Hotel’de düzenleyeceği “lansman yemeğiyle” tanıtacak. (12.30)

SOS Çocukköyü Derneği, Avrupa Birliği finansmanlı “Çocuk Terkini Önleme ve Aile Güçlendirme Projesini (AGP)”, projesini törenle resmi olarak açacak. (16.00-Yer: SOS Çocukköyü)


KKTC Alevi Kültür Merkezi ve Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu “Hep Birlikte Uyuşturucuyla Mücadeleye Kararlıyız” konulu   konferans düzenleyecek. (19.00 -Yer: Gönyeli Belediyesi Konferans Salonu)
 

                                                            **************