TC Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nden gelen eğitimciler tarafından Sosyal Hizmetler Dairesi’nde görev alan sosyal hizmet memurlarına, “Aile Eğitim Programı (AEP) Eğitici Eğitimi” verilecek. Eğitimler, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar’ın açılış konuşmasıyla başlayacak. (09.00 - Yer: Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği Toplantı Salonu)

Kültür Dairesi’nin 51. Kütüphane Haftası çerçevesinde düzenlediği etkinlikler dizisi, Milli Kütüphane ve Atatürk Kültür Merkezi’nin bahçesinde “Okuyalım Eğlenelim” sloganıyla başlayacak. (10.00)

Birleşik Kıbrıs Partisi Genel Başkanı İzzet İzcan başkanlığında bir heyet,  Sayıştay Başkanlığı önünde KIB-TEK konusunda basın açıklaması yapacak. (10.00)

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu basın toplantısı düzenleyecek. (11.00 - Yer: KTFF)

Kıbrıs Türk Sanayi Odası’nda “Zivaniya’nın Coğrafi Tescil Belgesi Takdim Töreni” düzenlenecek. (11.00)

Teneke meşrubat kutularının geri dönüşüme kazandırarak, hasta çocuklara ışık olmak amacıyla Yeşil Barış Harekatı tarafından hazırlanan projenin tanıtımı konusunda basın toplantısı düzenlenecek. (11.00 - Yer: Otel Güzelyurt)

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bünyesinde bulunan üniversitelerin bir araya gelerek oluşturdukları Üniversiteler Birliği tanıtılacak. (11.30 - Yer: Mustafa Çağatay Caddesi No:21 (Mahkemeler bölgesi) - Girne)

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, KKTC Telsim ve Vodafone CEO’sunu kabul edecek. (12.00)

KTAMS, Cumhurbaşkanlığı önünde eylem yapacak. (14.00)

Terminal Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ile üyeleri, Ercan İhalesi konusundaki süreç ve yaşanan son olaylar ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (14.00 - Yer: Kıbrıs Türk Ticaret Odası Konferans Salonu)

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay Derneği’ni ziyaret edecek. (15.00 - Yer: Dernek merkez binası-Ledra Palace Sınır Kapısı yanı)

Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve aynı tarihte yapılacak Yerel Kuruluş Organları Ara Seçimi’nde adayların oy pusulalarına yazılış sırasını saptamak ve Cumhurbaşkanı adaylarının BRTK’da yapacakları propaganda konuşmalarının yayın zaman ve sıralarını belirlemek üzere Yüksek Seçim Kurulu’nda ad çekilecek. (15.30)

Kızıldere anması için moderatörlüğünü Halil Paşa'nın yapacağı, Mahmut Memduh Uyan’ın konuşmacı olacağı, “Kızıldere’den Günümüze Mücadele” başlıklı etkinlik düzenlenecek. (18.30 - Yer: Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası Lokali)

                                                                               ****************