Dışişleri Bakanlığı’nın ev sahipliğinde Ekonomik İşbirliği Teşkilatı’nın (EİT) Turizm Çalıştayı, Girne’de Merit Park Otel’de başlayacak. (09.00)

“Sivil Savunma Afet ve Acil Durumlara Milli Hazırlık Tatbikatı-2015”, Başbakanlık, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı, kamu ve özel kurum ve kuruluşlarda görevli personel ile yerel üniversitelerin arama kurtarma kulüplerine üye öğrencilerinin katılımıyla yapılacak. Tatbikat, senaryo uyarınca depremin meydana gelmesiyle başlayacak ve Lefkoşa, Girne, Gazimağusa, Güzelyurt ve İskele’de eş zamanlı icra edilecek. Lefkoşa’daki tatbikat Atatürk Spor Salonu’nda yer alacak. (09.30)

Yeşil Barış Hareketi'nin, alüminyum meşrubat kutularının toplanarak değerlendirilmesi ve elde edilecek gelirle hastanelerin çocuk bölümlerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere başlattığı “Teneke Çocuk” adlı sosyal sorumluluk projesi, Girne Belediyesi’nde yapılacak törenle Girne’de başlatılacak. (11.00) 

SOS Çocukköyü Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı “Mutlu Çocuk Şenliği” düzenliyor. (17.30-20.00-Yer: SOS Çocuk Köyü)

                                          *********************