Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi Yüksek Eğitim Bakanı  Dr. Pishtiwan Sadıq Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova'yı bakanlıkta ziyaret edecek. (09.00)

GAÜ’de “Turizm” konulu kariyer günü düzenlenecek. (09.00)

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu,  Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi Yüksek Eğitim Bakanı Pishtiwan Sadiq’ı kabul edecek. (10.00)

TDP  Genel Başkan Cemal Özyiğit başkanlığındaki TDP heyeti Hava Sen üyesi  CAS çalışanları ile KTHY mağdurlarını ziyaret edecek.(10.00-Yer: eski KTHY binası önü)

Kuzey Kıbrıs Rekabet Edebilirlik Raporu, Kıbrıs Türk Ticaret Odası’nda düzenlenecek “Kuzey Kıbrıs Rekabet Edebilirlik Forumu”nda kamuoyuyla paylaşılacak. Etkinliğe Başbakan Özkan Yorgancıoğlu da katılacak. (10.00)

Girne İlçe Emniyet Kurulu, uyuşturucu ile mücadele ve çocuklar ile gençlerin kötü alışkanlıklardan nasıl uzak tutulacağının görüşüleceği toplantı gerçekleştirecek. (10.00-Yer: İhtiyat Sandığı Toplantı Salonu-Girne)

KTAMS, Lefkoşa Şehir Planlama Dairesi’nin çatısının kansere neden olan asbest  maddesinden olmasını  ve fiziksel çalışma koşullarını protesto etmek amacıyla  Lefkoşa Şehir Planlama Dairesi önünde çalışanlar ile basın açıklaması yapacak. (10.00)

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Azerbaycan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Bedrettin Guliyev’i kabul edecek. (11.00)

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, Aşı Çalıştayı için ülkeye gelecek konukları  kabul edecek. (11.00)

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi Eğitim Bakanı Pishtiwan Sadiq’ı kabul edecek. (12.30)

Sağlık Bakanlığı ile Kıbrıs Türk Pediatri Kurumu işbirliğinde “3. Aşı Çalıştayı” yapılıyor. (14.30-Yer: Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği Lokali)

Kıbrıs’ta 1800’lü yıllarda müftülük yapan Hacı Ali Rıfkı ve ailesinin hayatını yansıtan sergi, Arabahmet Bölgesi’nde Kamil Paşa Caddesi’ndeki 3 numaralı binada açılacak. (19.00)

                                                         ******************