Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova Atatürk Öğretmen Akademisi’ni ziyaret edecek. (08.00)

Kıbrıs Türk halkının İngiliz sömürge yönetimine karşı 27-28 Ocak 1958’de verdiği mücadelede şehit düşenler törenlerle anılacak. İlk tören saat 09.00’da Lefkoşa’da Şehitler Anıtı önünde yer alacak. İkinci tören saat 09.30’da Küçük Kaymaklı Mezarlığı’nda yapılacak.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Atleks ve Sanverler Ortaokulu Aile Birliği Başkanı Zeki Tuğra ve heyetini kabul edecek. (09.30)

Kıbrıs Türk Otelciler Birliği’nin 24. Olağan Genel Kurulu Toplantısı Vuni Palace Otel’de yapılacak. Toplantıya Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu da katılacak. (10.00)

KAYAD ve Tatlısu Belediyesi tarafından yürütülen ve AB tarafından desteklenen “Çünkü Ben Önemliyim” projesinin tanıtımı için basın toplantısı düzenlenecek. (Yer: Califorian Restaurant-Lefkoşa - 10.00)

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu Değirmenlik Spor Kulübü heyetini kabul edecek. (10.30)

Muhtarlar Birliği, Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün’ü ziyaret edecek. (Yer: Ulusal Birlik Partisi/Genel Merkezi, Köşklüçiftlik/Lefkoşa - 11.00)

“Burs Haktır İnisiyatifi”, “Burs, Eğitim ve Gençlik Eylemi” yapacak. Eylem saat 11:00’de Lefkoşa Kuğulu Park önünden başlayacak.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Hatay Dörtyol İlçesi Belediye Başkanı Yaşar Toksoy'u kabul edecek. (12.00)

Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova kardeş okul uygulaması çerçevesinde ziyaretler yapan Şehit Ertuğrul İlkokulu ve Hacettepe İlkokulu öğrencileri ve öğretmenlerini kabul edecek. (14.00)

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, İskele bölgesini ziyaret edecek. Eroğlu ilk ziyaretini saat 16:30’da Ardahan’a gerçekleştirecek, ardından sırasıyla saat 17:30’da Topçuköy, 18:30’da Altınova ve 19:30’da Ağıllar’da vatandaşlarla bir araya gelecek.

Meclis Başkanı Sibel Siber, “Pul Resimleri” adlı resim sergisinin açılışına katılacak. (Yer. Saçaklı Ev - 19.00)

**************