GAÜ’de, “Turizm ve Konaklama Sektörü İnsan Kaynakları Kariyer Günü” düzenlenecek. (09.00-Yer: GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüsü Millenium Senato Kongre Merkezi)

Vefat eden eski Meclis başkanlarından, eski bakan, milletvekili ve büyükelçi Oğuz Ramadan Korhan son yolculuğuna uğurlanacak. Korhan’ın naaşı saat 10.30’da Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi morgu çıkışı önünde düzenlenecek törenin ardından saat 10.55’te Meclis’e getirilecek. Korhan için saat 11.00’de Cumhuriyet Meclisi’nde resmi cenaze töreni düzenlenecek. Meclis’te  düzenlenecek resmi cenaze töreninin ardından Korhan’ın naaşı, Lefkoşa İsmail Safa Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından saat 12.20’de top arabası eşliğinde Lefkoşa Kabristanlığı’na kadar saygı yürüyüşü yapılarak defnedilecek. Cumhuriyet Meclisi’ndeki törene Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu da katılacak.

Mesarya 1. Tiyatro Şöleni, Güney Mesarya Halk Tiyatrosu’nun “Karagöz’ün Akıl Satması ve İsim Değiştirmesi” isimli gölge oyunuyla başlayacak. (10.00-Yer: Beyarmudu Belediyesi)

Telsim Freezone 3. Liselerarası Müzik Yarışması, Atatürk Spor Salonu-Lefkoşa’da yapılacak. Eğitim Bakanı Özdemir Berova da katılacak. (10.00)

Serdarlı Belediyesi, Serdarlı Muhtarlığı ve Ser-Sad işbirliğiyle 5 Nisan’da düzenlenecek 3. Serdarlı Kültür ve Sanat Evi Bahar Şenliği ile ilgili basın toplantısı düzenlenecek. (12.00-Yer: Serdarlı Kültür Evi)