YKP, Lefkoşa Belediye Meclisi İzleme Komisyonu, birinci yılında Lefkoşa Türk Belediyesi’ndeki son durum ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (08.30-Yer: Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği)

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Kadri Fellahoğlu, görevde bulunduğu bir yıllık dönemi anlatacağı  basın toplantısı düzenleyecek. (09.00-Yer: Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği)

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu toplanacak. (10.00)

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, Gönendere Şht. Salih Terzi İlkokulu’nda, “Okul Öncesi Etkinlikler Günü”ne katılacak. (10.00) 

Kıbrıs Sosyalist Partisi son dönemdeki siyasi gelişmeler konusunun ele alınacağı  basın toplantısı yapacak. (10.00-Yer: KTÖS)

Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası, TAK Müdürü Doç. Dr. Neriman Saygılı’yı ziyaret edecek. (10.00)

BES, Dipkarpaz Belediyesi çalışanları ile Meclis önünde eylem yapacak. (11.00) 

TAK Müdürü Doç. Dr. Neriman Saygılı, TDP’yi ziyaret edecek. (11.00)

AKP Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yasin Aktay Girne Araştırma Enstitüsü (GAE) ve Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Uluslararası İlişkiler Bölümü’nün davetlisi olarak Kıbrıs’a geliyor. Aktay, GAÜ Millenium Senato Kongre Salonu’nda, Uluslararası İlişkiler, Kamu Yönetimi ve Uluslararası Politika Akademisi öğrencileriyle bir araya gelerek söyleşi yapacak. (12.00)

Ak Parti Dış İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, Ulusal Birlik Partisi’ni ziyaret edecek. (16.15-Yer: Ulusal Birlik Partisi/ Genel Merkez Köşklüçiftlik-Lefkoşa)

23 Nisan festival ekipleri, Gönyeli Yalçın Park’ta gösteri sunacak. (17.30)

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, New York'ta, BM Genel Sekreteri Ban Ki Moon ile görüşecek. (KKTC saatiyle  22.30 - New York saati ile 15.30-Yer: BM Binası)

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin New York Daimi Temsilcisi Büyükelçi Halit Çevik’in onuruna vereceği akşam yemeğine katılacak. (New York saatiyle 20.30 – KKTC saatiyle Salı 03.30)
 
GAÜ’de, “Usta Çırak” sergisi açılacak. (17.30)

Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bağlı bulunan, Umut Eğitim ve Kültür Evi bünyesindeki Umut Türk Sanat Müziği Korosu, Şef Özkan Pastırmacıoğlu yönetiminde konser verecek. (20.30-Atatürk Kültür Merkezi/Lefkoşa) 

                                                          ************