Çocuk İstismarını ve İhmalini Önleme Derneği, Kıbrıs Türk Pediatri Kurumu ve Kıbrıs Türk Tabipleri Odası tarafından düzenlenen Çocuk İstismarı Sempozyumu Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. (09.30)               

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nda 2019 bütçesi ile ilgili görüşmeler çerçevesinde Sayıştay Başkanlığı, Yüksek Yönetim Denetçisi (Ombudsman), Turizm ve Çevre Bakanlığı ile Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı bütçeleri ele alınacak.(10.00)               

Kamu Araçları İşletmecileri Birliği Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı önünde eylem yapacak. (10.00)             

Memorial Antalya Onkoloji Merkezi’nden Prof. R. Mustafa Özdoğan, “Kendimi ve Ailemi Kanserden Nasıl Korurum?” konulu konferans verecek. Yer: Limasol Bank Genel Müdürlük binası (10.00)

Radyo Güven Müdürlüğü’nün düzenlediği, “Rumların Soykırım Saldırısına Karşı Kıbrıs Türk Halkının Varoluş Mücadelesi” konulu şiir ve kompozisyon yarışması, Radyo Güven Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. (14.00)                     

Mülteci Hakları Derneği (MHD) tarafından KISA ile işbirliğinde yürütülen"İnsan Hakları Herkes İçin Projesi”nin kapanış etkinliği Kıbrıs Türk Barolar Birliği'nde gerçekleşecek (16.00)

 

                                                                   *******************