Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bağlı Umut Eğitim ve Kültür Evi yararına, 1-31 Aralık Çocukluk Çağı Kanserleri Farkındalık Ayı etkinlikleri çerçevesinde Lefkoşa Mücahitler Parkı’nda  kermes gerçekleştirilecek. (09.30-16.00)

 

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu toplantısında 2019 bütçe görüşmeleri çerçevesinde Hukuk Dairesi (Başsavcılık), Başbakan Yardımcılığı ve Dışişleri Bakanlığı ile Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı bütçeleri ele alınacak. (10.00)

 

Birleşik Kıbrıs Partisi Genel Başkanı İzzet İzcan  başkanlığındaki heyet, KTÖS’ü ziyaret edecek. (10.00)

 

Yerli Ürünler Haftası dolayısıyla bazı ilkokullarda düzenlenen etkinlikler çerçevesinde ağaç ve fide ekimi Lefkoşa’da Necati Taşkın İlkokulu’nda yapılacak. (10.00)

 

Hür-İş Federasyonu’nun düzenlediği “KKTC'nin içinde bulunduğu ekonomik durum ve çözüm yolları” konulu çalıştay Kamu-İş toplantı salonunda yapılacak. (10.00)

 

AB Yerel Tarım Danışmanlık Hizmetlerine Yönelik Teknik Destek Projesi’nin kapanış töreni, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’nda yer alacak. (12.00)

 

Avrupa Komisyonu’nun düzenlediği "Avrupa Birliği’nin Durumu, 2019 Öncelikleri ve Ötesi" konulu sunum Lefkoşa Merit Otel’de yer alacak. (15.30)            

 

Sağlık Bakanı Filiz Besim’in himayesinde “Farkında mıyız?” sloganı ile  “Kansere Karşı Farkındalık Sempozyumu” düzenlenecek. (Yer:  Mağusa Maraş Gelişim Akademisi Salonu - 19.00)

 

***********