YİNE ERCAN , YİNE KAOS !!! 

KIBRIS MANŞET ÖZEL HABER

Tartışmalı bir özelleştirmenin ardından sürekli sorunlarla gündeme gelen Ercan Devlet havaalanı yine sorunlarla boğuşuyor , havaalanını kullananlara kaos yaşatmaya devam ediyor.
Turizm sezonunun kapandığı bugünlerde Ercan Devlet havaalanında yetersiz altyapı nedeniyle oluşan uzun araç ve vatandaş kuyrukları gerek gelen turistleri , gerekse gidecek yolcuları bezdirmeye devam ediyor. Bugün akşam saatlerinde  Ercan Devlet havaalanında yaşanan sıkışıklık sosyal medya facebook aracılığıyla isyan şeklinde duyuruluyor .

YETERSİZ OTOPARKA CAFE YAPILDI

Zaten kapasite olarak yetersiz olan otoparkın bir kısmını rant kaygısıyla cafe haline getirip kiralayan havaalanı işletmecileri , sıkışıklığın artmasına neden oluyor. Ercan Devlet Havaalanı içerisinde bulunan otopark zaten yetersizken otopark içerisindeki bir alana bina yapılarak cafeye çevrilmesi sıkışıklığın daha da artmasına ve genel turistlerin daha adaya adım atar atmaz isyan etmesine neden oluyor.

HAVAALANI TÜRK HAVAYOLU ŞİRKETLERİ TARAFINDAN DA KULLANILMAYABİLİNİR Mİ ?

Havaalanı inşaatı ve sonrasındaki süreçte tecrübe, otorite ve uzmanlığa işaret eden liyakat ilkesinin görmezden gelinmesinin ülkenin ekonomisine darbe vurması yanında prestijini de olumsuz etkileyeceğini kaydeden Delimollaoğlu, liyakat esasları dışına çıkılmasının yeni Ercan Havaalanı’na Türk havayolu şirketlerinin bile inmemesi tehlikesi doğurabileceğini ifade etmişti. Konuyla ilgil haberin tamamına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
 www.kibrismanset.com/guncel/terminal-yapi-yonetim-kurulu-baskani-delimollaoglu-h79021.html