SERHAT AKPINAR'IN HAKLI VE BÜYÜK GURURU 

Kıbrıs Manşet Özel Haber


GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkanı ve Kurucu Rektörü Serhat Akpınar haklı ve büyük gururunu sosyal medya facebooktaki kişisel hesabından duyurdu. Ülkemizde Çılgın Türk olarak nitelendirilen ve Dünyanın dört bir yanında Kampüsler açan , Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin adını yarattığı marka olan Girne Amerikan Üniversitesi sayesinde tüm dünyaya tanıtan GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkanı ve Kurucu Rektörü Serhat Akpınar , dünakşam Avrupa'nın tarihi şehirlerinden Belgrat'ta onlarca üniversitenin bulunduğu törende ödül aldı .GAÜ bir dönemde 20 farklı akademik disiplin ve tüm bölümlerde ,  KKTC de ve Avrupa Birliğinde tek denetleme sürecinde ,  20 yıllık bir süreç , Siyasi Mücadele ve İnanılmaz bir emek sonrası İşletme ve Ekonomi Fakültesinin tüm bölümleri , Turizm ve Havacılık Yüksek Okullarının tüm bölümleri dahil , Ön Lisans , Yüksek Lisans , Exevutive Programlar ve Doktora Programları Avrupa Konseyi İşletme Eğitim Kurumundan Akreditasyonlarını almaya hak kazandı .

GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkanı ve Kurucu Rektörü Serhat Akpınar'ın paylaşımı şu şekildeydi : 
"Çok Büyük bir Başarı ., Üniversitemizin 30.Yılında Büyük bir Onur Duydum bu gece . Başarımızı Tüm Küresel GAÜ Ailemizle paylaşıyorum . Rektörlüğümüzü , İlgili Fakülte Dekanlarımızı , Turizm Yüksek Okulumuzun , Havacılık Yüksek Okulumuzun ve Enstitümüzün tüm İdari / Akademik Kadrolarımızı ve Kurullarımızı kutluyorum . KKTC de ve Avrupa Birliğinde tek denetleme sürecinde ., Benimle Başlatılan 20 yıllık bir süreç , Siyasi Mücadele ve İnanılmaz bir emek sonrası İşletme ve Ekonomi
 Fakültemizin tüm bölümleri , Turizm ve Havacılık Yüksek Okullarımızın tüm bölümleri dahil ., Ön Lisans , Yüksek Lisans , Exevutive Programlar ve Doktora Programları Avrupa Konseyi İşletme Eğitim Kurumundan Akreditasyonlarını almaya hak kazandı . Ödül Töreni bu geceydi ., Onlarca Üniversite Arasında Akreditasyon Belgelerimizi alırken Bizlerle çok büyük bir gurur duydum . Bir dönemde 20 farklı akademik disiplin ve tüm bölümlerde ., Avrupa Birliğinde ilk kez tanıklık edilen böylesi bir durum karşısında şaşkınlığımı gizleyemedim . Şaşkınlığım bizim göstermiş olduğumuz Başarıya değil ., Benimle birlikte o ana tanıklık eden diğer eğitim kurumlarının heyacanlı bakışlarınaydı . GAÜ nün Başarı Yolculuğuna bu gece Avrupa'nın Tarihi şehirlerinden Belgrat'ta birçok üniversite tanıklık etti . Bizler için söylenen sözler mükemmeldi .Ülkemizi en iyi bir şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum . Bir sonraki denetleme sürecine kadar daha çok yapacaklarımız var . Akreditasyon Belgelerimizi 05 Haziran Gecesi Gala Gecemizde Ailemizle paylaşacağım . Öğrencilerimizin ve Mezunlarımızın Yaşamlarına çok önemli bir değer katmanın ayrı bir gururunu yaşıyorum ayrıca . Gecenin birkaç karesini paylaşıyorum sizlerle . Kutluyorum GAU ., Başarı yolculuğumuzda daha nice güzel başarılara . "