KAÜ Büyümeye Devam Ediyor

Geçtiğimiz aylarda Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ) Kurucu Rektörü Serhat Akpınar, Kıbrıs Amerikan Üniversitesi’nin (KAÜ) “Lefkoşa’nın Global Üniversitesi” Bilimin ışığı Lefkoşa’da Surlariçi bölgesinde büyümeye devam edeceğini, bu konuda hazırlanan ve büyümeye devam eden projelerle ilgili olarak kurumların desteğini yanlarında görmek istediklerini bildirerek çalışmalaarın tüm hızıyla devam ettiğini belirtmişti.

AKPINAR’’ Sosyal medya hesabından Müjdeyi verdi’’

AKPINAR “Lefkoşa’nın tarihi Surlar içi bölgesinde binaları restore ederek üniversitemize ve bölgemize kazandırmaya devam ediyoruz. Bugün Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Lefkoşa yatırım programında incelemelerde bulunduk . Yeni Akademik Yıl öncesi hazırlıklarımız son hızıyla devam ediyor dedi. Bu yıl gerçekleşen KAÜ akademik açılışında KAÜ’nün kurulmasındaki amaca da değinen KAÜ Kurucu Rektörü Serhat Akpınar; Klasik eğitim sisteminden uzak daha çok öğrencilere yönelik kolaylaştırıcı imkan tanıyan bir eğitim sistemi tercih ettiklerini belirterek;

Öğrencilerin kendi kendileriyle yarışarak, sınırlar koymadan daha geniş ve daha yaratıcı düşünmelerini vurgulayarak KAÜ’nün bir kampüs alanı ile sınırlı kalmadan tüm şehire yayılarak eğitim vereceğini bildirmişti.